Årets cupmeny

När man är på cup är det viktigt att äta och dricka ordentligt. Vi sätter samman våra måltider så att de ska passa så många som möjligt av deltagarna i cupen.
Tänk på att det kan bli långa köer till maten, så ha god tid på er och ge plats för väntande lag när ni är klara. 

Torsdag

Middag - Kycklingtacos med nachos.
(Gluten- och laktosfritt.)

Fredag

Frukost*
Lunch/röda armband - Pytt i panna på nötkött.
(Gluten- och laktosfri.)
Middag - Pulled beef med tortillabröd mm.
(Laktosfri.)

Lördag

Frukost*
Lunch/blå armband - Pytt i panna på nötkött.
(Gluten- och laktosfri.)
Middag - Kycklingspett med potatisgratäng.
(Gulten- och laktosfri.)

Söndag

Frukost*
Lunch - Köttfärssås (nötkött) med pasta.
(Laktosfri.)

Mattider

Frukost: 06.00-09.00 på Katedralskolan och Viktoriaskolan
Lunch: 11.00-14.30 på Katedralskolan
Middag: 17.00-21.00 på Katedralskolan (Torsdagens middag serveras kl 18.00-21.00.)

*Frukosten består av fil, corn flakes, havrepuffar, hallonsylt, bröd, ost, skinka, ägg, kaviar, mjölk, juice, kaffe och thé.

Specialkost - Vår strävan är att servera alternativ som är så lika den ordinarie matsedeln som möjligt.