Medresenär

Som medresenär är du extra välkommen till oss i Skara. Du tycker säkert att 2x12 eller 2x15 minuter är viktig tid att ägna åt spelet fotboll. Utöver detta har du dock förmodligen tid för ett och annat. Vi bidrar med förslag på vad du kan göra.

Förutom ett mysigt centrum med personligt bemötande i våra trevliga butiker och restauranger så har vi kvällsaktiviteter både torsdag, fredag och lördag:
* Torsdag 2 aug - Allsång i Skara. Ett helt gratis kvällsevenemang mitt i Skara. Tivoli med karuseller och chokladhjul. På scenen står bl a Nova Miller och Chris Kläfford.
* Fredag 3 aug - I anslutning till Skara Sommarland arrangeras Sommarland Live. För detaljer se www.skarasommarland.se. (Jill Johnson och Magnus Carlson.)
* Lördag 4 aug - I anslutning till Skara Sommarland arrangeras Sommarland Live. För detaljer se www.skarasommarland.se. (Petter och Norlie&KKV.)

Vill du köpa en entrébiljett till Skara Sommarland eller till Sommarland Live vänder du dig med fördel till vårt sekretariat på Katedralskolan. Vi säljer dem med en smakfull rabatt.

Välkommen till Skara!