Skara Sommarland Cup 2019

SKARA SOMMARLAND CUP - VÄLKOMMEN!

Nu öppnar vi för anmälningar till vår cup 2019. Den går av stapeln, precis som vanligt, första helgen i augusti. Det blir således fredag 2-söndag 4 augusti med ankomstdag på torsdagen den 1 augusti.

Cupen i korthet: En dag gruppspel, en dag på Skara Sommarland och en dag slutspel*. Till detta kommer ledarmiddag, två kvällar med disco och en matsedel med både god och nyttig mat.

Vi vänder oss till flickor och pojkar som är 11-14 år gamla. (F- och P05 tom F- och P08.) Vår målsättning är att den cup vi erbjuder er som ledare, spelare och medresenärer ska vara enkel att genomföra och nära till allt. Det är gångavstånd till både mat, fotbollsplaner och Skara centrum. Enda gången ni behöver ordna en mindre resa är dagen då ni åker till Skara Sommarland. Då har ni egna fordon med er, eller också tar ni bussen från Västtrafik som inte stannar långt från entrén till Skara Sommarland.

Välkomna med er anmälan!

Med vänliga hälsningar
Cupledningen

 

*Alla spelar fotboll på söndagen, men det är bara de äldsta grupperna som har slutspel. Övriga spelar vidare med matcher i den takt som passar laget.

Beställ cuptröja

Mer information