Aktiviteter

Skara Sommarland

En av dagarna fredag och lördag åker laget till Skara Sommarland. Det är Skandinaviens största vattenpark, och den uppskattas av många tusentals besökare dagligen under säsongen. Den dag laget besöker Skara Sommarland hanterar man också sin lunch själv. Inta måltiden på en av vattenparkens restauranger eller ta med egen lunch.

Disco

För att alla ska kunna delta i cupdisco erbjuder vi två discokvällar, både fredag och lördag. Discot går av stapeln i ett discotält vid Katedralskolan mellan 19.30-22.30. Tänk på att det är cuparmbandet som gör att du kan gå på disco. Tänk också på att det är ledarna som bestämmer när laget går på disco.

Bad

För er som vill och tycker att det är trevligt att bada, basta etc så finns Skaras Badhus på Vilanområdet.

Ledar-efter-middag

Lördag kväll (OBS dag är bytt) ska alla ledare passa på att boka föräldrar som tar hand om laget. (Bytet från fredag till lördag kväll är för att ge alla möjlighet att delta i Sommarkväll i Skara på fredagen.) Då serveras en måltid ämnad ledarna. Ibland kan det vara skönt att koppla av en stund i likars lag, vilket ges möjlighet till när alla ledare som så vill träffas för gemensam middag. I år kommer vi med en liten överraskning för alla deltagande ledare, men ni vet ju att "göra sitt bästa" krävs i alla situationer!

OBS! Glöm inte att anmäla dig till ledarmiddagen. Det gör du genom att skicka en e-post till info@skarasommarlandcup.se och skriva namn, lag och åldersgrupp samt att det är ledarmiddagen ni anmäler er till. Skicka meddelandet senast fredag kl 18.00.

 

Välkomna!