Aktiviteter

Skara Sommarland

En av dagarna fredag och lördag åker laget till Skara Sommarland. Det är Skandinaviens största vattenpark, och den uppskattas av många tusentals besökare dagligen under säsongen. Den dag laget besöker Skara Sommarland hanterar man också sin lunch själv. Inta måltiden på en av vattenparkens restauranger eller ta med egen lunch. Vill ni grilla finns det platser i parken när man kan grilla medhavd mat.

Disco

För att alla ska kunna delta i cupdisco erbjuder vi två discokvällar, både fredag och lördag. Discot går av stapeln i ett discotält vid Katedralskolan mellan 19.30-22.30. Tänk på att det är cuparmbandet som gör att du kan gå på disco. Tänk också på att det är ledarna som bestämmer när laget går på disco.

Bad

För er som vill och tycker att det är en trevligt så ingår entré till Skaras Badhus. Passa på att besök badet, där man kan bada både utomhus och inomhus. Skara Badhuset ligger i anslutning till fotbollsplanerna på Vilans fritidsområde.

Ledar-efter-middag

Fredag kväll ska alla ledare passa på att boka föräldrar som tar hand om laget. Då serveras en måltid ämnad ledarna. Ibland kan det vara skönt att koppla av en stund i likars lag, vilket ges möjlighet till när alla ledare som så vill träffas för gemensam middag. I år är vi både glada och stolta över att kunna erbjuda en ostprovning från ett lokalt mejeri, nämligen Falköpings Mejeri. Ni ledare äter således middag med laget och avslutar efteråt med en ostprovning bara för ledare.

OBS! Glöm inte att anmäla dig till ledarmiddagen. Det gör du genom att skicka en e-post till info@skarasommarlandcup.se och skriva namn, lag och åldersgrupp samt att det är ledarmiddagen ni anmäler er till. Skicka meddelandet senast fredag kl 18.00.

 

Välkomna!